Counting every blessing

Een bijzondere dag. Na bijna tien jaar aan de VU gewerkt te hebben was vandaag mijn afscheid. Het was gek en mooi tegelijk. Gek omdat het onrealistisch leek. Ik heb het gevoel dat ik volgende week gewoon weer op mijn fietsje naar de VU ga. Maar dat is niet zo. Mooi, omdat er zoveel mooie mensen waren die ik de afgelopen tien jaar mocht leren kennen. Ik besefte me tijdens het afscheid extra goed wat een fantastische werkplek dit is geweest. Ik kijk met dankbaarheid terug naar de tijd aan de VU. Ik heb er veel geleerd, genoten van de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik daar kreeg en ik ben vooral ook erg dankbaar dat ik zoveel mooie mensen heb leren kennen. Collega’s, bedankt voor alles! Na afloop kreeg ik het lied ‘Counting every blessing’ van Rend Collective in mijn hoofd. Ik ben dankbaar voor de mooie tijd aan de VU.

“I am counting every blessing, counting every blessing
Letting go and trusting when I cannot see
I am counting every blessing, counting every blessing
Surely every season You are good to me”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *