Help mee

Wilt u deel zijn van het beter bereikbaar maken van hulp en het evangelie? Dat kan!

Gebed

Hoewel het fantastisch is om in het traject van voorbereiding te zitten zijn er ook de nodige uitdagingen. Dankt u mee voor de vele zegeningen en de stappen die al gezet zijn? Bid u mee voor de uitdagingen (financieel en vliegtechnisch) die nog voor de boeg liggen en voor Gods leiding in waar ik uiteindelijk ga vliegen?

Financieel

Zowel de tijd van voorbereiding als de latere uitzending zijn kostbaar. Kostbaar omdat het waardevol is, en ook letterlijk kostbaar. Een MAF piloot krijgt geen salaris. Bij MAF NL heb ik wel een steunfonds waar mensen geld op kunnen storten. Dit fonds kan gebruikt worden voor de kosten van voorbereiding en uitzending. Het fonds is onderdeel van de ANBI van MAF en daarom belastingaftrekbaar. Wilt u bijdragen aan dit fonds? Ga dan naar mijn pagina op de site van MAF NL en druk op de knop ‘DONEER DIRECT’. Of maak direct een gift over op NL77 ABNA 0865 4158 11 t.n.v. MAF Nederland. O.v.v. Steunfonds Verheij. (RSIN 805 245 352) I.v.m. de te maken begroting zijn vooral structurele giften van harte welkom.

Stand van zaken wat betreft structurele giften:

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.100.0%Raised 12.0% towards the 100.0% target.12.0%Raised 12.0% towards the 100.0% target.12.0%

Like and share

Deel mijn website op social media of like een bericht op facebook of instagram, zo breng je het werk van MAF en mijn voorbereidingen onder de aandacht. Alvast bedankt.