Post PPL Flight Assessment

Vandaag had ik ‘Post PPL Flight Assessment’. Dat is een soort toets waarbij de vliegschool voorafgaand aan de sollicitatie bij MAF een advies uitspreekt over of ze denken of ik geschikt ben om MAF piloot te worden. Geslaagd voor de toets.

Er kwamen verschillende dingen aan de orde. Onderdeel van de toets was de inspectie van een brug die zogenaamd mogelijk beschadigd was door een overstroming. Zie hieronder de foto van de brug. Ook stikte mijn ‘passagier’ zogenaamd bijna tijdens de vlucht. Wat doe je dan? Test hoe je omgaat met problemen en wat voor beslissingen je maakt. Verder uiteraard ook gewoon navigeren, wat oefeningen in de lucht en zogenaamd een olie lek waardoor de motor zogenaamd op het punt stond het te begeven. Naast dat het een toets was heb ik ook weer veel bijgeleerd en weet ik waar ik extra aan ga werken. Het was leerzaam en ook best leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *